Calendar actiuni ASCABV

July 2020
S M T W T F S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Ultimele actiuni ASCABV

No events

Reduceri si Oferte ASCA Brasov - Click AICI

 

 O actiune pentru sanatate si "O VIATA MAI BUNA" initiata de ASCA Brasov si Agentia Nationala Antidrog conform "Protocolului Cadru de Parteneriat" cu scopul prevenerii si combaterii unei vieti dezorganizate prin intermediul sportului.

 

 

Noi nu facem nimic remarcabil insa ceea ce facem este esential !

Asa cum am relatat si promis in articolele anterioare din cadrul acestui blog, prin prezentul articol va aduc la cunostinta o noua actiune si solutie identificata de catre Dumitru Puchianu si subsemnatul si pe care am pus-o in practica in cursul zilei de joi 15 martie 2012.

Astfel am initiat actiunea “O campanie pentru sanatate” pe care am implementat-o in cadrul celor mai renumite licee din Brasov prin demersul domnului presedinte Dumitru Puchianu, la initiativa A.S.C.A. Romania filiala Brasov (www.ascabv.ro), cu sprijinul Agentiei Nationale Antidrog (www.ana.gov.ro) si a Inspectoratului Scolar Judetean Brasov.

Actiunea a avut ca scop principal informarea corecta si expertizata a elevilor din clasele gimnaziale ale acestor licee, cu privire la riscurile la care se expun in privinta consumului de droguri, modul in care sa se fereasca de acestea si felul in care pot fi atrasi si influentati de anumite grupuri sau sisteme informationale prin diverse metode, tehnici sau chiar psihotehnici.

Probabil multi dintre dumneavoastra va intrebati de ce ? Care este scopul tuturor acestor demersuri ? Si pe bune dreptate!

Asa este, in spatele fiecarei actiuni umane se ascunde o motivatie, iar motivatia este sfera interesului. Care este interesul nostru va intrebati atunci ?

Cu riscul de a fi redundant revin si spun ca motivul si interesul pentru care facem aceste actiuni, atat impreuna cat si in mod individual este acela de a arata ca noi AVEM SOLUTII si mai mult decat atatSTIM CUM sa le punem in aplicare generand un feed-back concret si pozitiv, atat pentru societate cat si pentru copii nostri, care reprezinta viitorul acestei tari.

Pentru ca viitorul unui om, al unei societati, comunitati si chiar al lumii se construieste, nu se viseaza !

Mai are sens sa revin si sa mentionez ca prin astfel de demersuri nu facem altceva decat sa demonstram ca se poate, ca vointa este cea mai puternica arma psihologica a omului si pe care daca stie sa o foloseasca obtine tot ce vrea, ca noua chiar ne pasa cu adevarat si ca actiunile noastre sunt facute din suflet in pofida incapacitatii si uneori chiar a obstructiilor intampinate din partea sistemului si a celor ce-l compun ?

Sper ca nu!

Dar haideti mai bine sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine si sa ne spune-ti dumneavoastra ce parere aveti fata de toate acestea prin intermediul butoanelor de facebook, e-mail, digg, Linkldn, etc de la finele articolului.

Va multumim.

Sursa: Andrei Vocila

 

 

Joomla extensions by ZooTemplate.com